O NAMA

MI OSVAJAMO

Najsladje osmehe

IN KIDS ALBUM nastao je u želji da izmami mnogo osmeha, onih najslađih. Postoji puno korisnih edukativnih knjiga, ali kids in album je više od toga – on je unikatan i zabavan. Zašto? — Zato što će vaše dete zaista prepoznati svoj lik na stranicama knjige i biće mu posebno uzbudljivo da otkrije sve svoje uloge kao i naše preslatke ilustracije. Vaše je samo da odaberete odgovarajuću fotografiju deteta, unesete ime i po želji posvetu. Ovakav koncept pomaže u izgradnji identiteta kod dece.

POZITIVNA MOĆ

PERSONALIZACIJE

Studije pokazuju da deca kada vide sebe u priči to ima dubok uticaj na njihovu pismenost i razvoj jezika. Ovo pomaže stvaranju samouverenih čitalaca sa entuzijazmom za ceo život. Personalizacija takođe pomaže deci da se povežu sa pričama – to su oni u priči! To ključni sadržaj čini daleko prijemčivijim za naše najmlađe.

ODABERI DEČIJU PERSONALIZOVANU KNJIGU
IDEALAN

POKLON ZA DECU

Personalizovana knjiga u kojoj je slavljenik glavni lik uvek će
biti najoriginalniji poklon svakog rođendana. Garantujemo :)

Kao kreatori proizvoda za buduće generacije, nastojimo da
poslujemo tako da i naša deca, naši kupci i mi sami budemo ponosni.

Težimo ka tome da u budućnosti ponudimo još
mnogo zanimljivih tema i poučnih pričica.

Pratite nas na instagramu
editor PERSONALIZOVANO Kada ubacite sliku deteta, ime i posvetu – knjiga ja potpuno personalizovana i bez sumnje će postati omiljena vašem mališanu jer je on tu glavni lik.
registracija VASE OMILJENE ILUSTRACIJE Imate mogućnost da pregledate svaku stranicu knjige pre poručivanja - da pogledate da li se slika pojavljuje na svim stranicama kako ste zamislili.
vracanje proizvoda DETALJNA PROVERA Možete da računate na nas - svaku knjigu proveravamo i tamo gde je potrebno sliku ručno nameštamo.
loader
Pravimo tvoju personalizovanu knjigu.
Molimo za strpljenje.