Politika privatnosti

Ko smo mi?
in Album, Bulevar Cara Lazara 110, inalbum.rs@gmail.com, tel:+381 69 3112987. In Album prikuplja sledeće podatke o ličnosti: ● Email adresa ● Ime i prezime ● Broj telefona ● Fotografije

Svrha obrade i pravni osnov

in Album koristi vaše podatke za sledeće svrhe: Pružanje osnovnih usluga in Album podatke o ličnosti obrađuje na osnovu sledećeg pravnog osnova: Pristanak Pristanak možete povući u svakom trenutku.

Korisnici podataka

ne prosleđuje, ne prodaje, ne iznajmljuje vaše podatke o ličnosti trećim licima.

Zaštita podataka

in Album štiti vaše podatke korišćenjem sledećih mera zaštite: Enkriptovanje podataka in Album čuva vaše podatke tokom vremenskog perioda od dok korisnik ne inicira brisanje Automatizovano donošenje odluka i profilisanje in Album ne vrši automatizovano donošenje odluka i profilisanje. Transfer podataka o ličnosti van EU in Album ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Evropske unije. Transfer podataka o ličnosti van Srbije in Album ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Republike Srbije.

Prava građana

Imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti: Potvrda da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti; Pristup vašim podacima o ličnosti; Ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške; Brisanje vaših podataka o ličnosti; Prekid obrade vaših podataka o ličnosti; Odbijanje da se vaši podaci o ličnosti obrađuju; Prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge; U slučaju da se vrši automatizovana obrada podataka o ličnosti i donošenje odluka, pravo na ljudsku intervenciju, izražavanje stava o odluci ili osporavanje odluke. Prava možete ostvariti kontaktiranjem in Album na sledeće načine: Adresa, Email, Telefon Bulevar Cara Lazara 110, inalbum.rs@gmail.com, tel:+381 69 3112987

Nadležni organ

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.


Nazad na početnu


loader
Pravimo tvoju personalizovanu knjigu.
Molimo za strpljenje.